Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İvrindi ilçesinde TOKİ ve mezarlık yollarında toplam 1.100 metrelik sıcak asfalt çalışmasını tamamlayarak bölgenin ulaşım altyapısını güçlendirdi.

Halkın modern ve konforlu yollarda seyahat edebilmesi amacıyla 20 ilçede asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren belediye, İvrindi'de Kurtuluş Mahallesi'ndeki TOKİ ve mezarlık yolunda 1.100 metrelik güzergahta sıcak asfalt serimini tamamladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın'ın başlattığı asfalt seferberliğiyle İvrindi'nin ulaşım altyapısı yenilenerek ilçe merkezindeki ulaşım ağları daha güvenli, düzenli ve konforlu hale getirildi. Bu çalışma ile bölgede yıllardır süregelen toz ve çamur sorunu da ortadan kalktı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından 20 ilçede eş zamanlı olarak yürütülen yol yapım, bakım ve yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Başkan Ahmet Akın'ın başlattığı asfalt seferberliği çerçevesinde gerçekleştirilen çalışmalarla İvrindi'deki mevcut ulaşım sorunlarının giderilmesinin yanı sıra ilçe merkezindeki ulaşım alanlarının daha işlevsel ve modern bir yapıya kavuşturulması amaçlanıyor.